En hverdag med udvikling af kompetencer

Shadi. Foto: Hjemrejsestyrelsen

Navn: Shadi 

Uddannelse: Cand.Jur.

Ansat: 2020


Kan du kort beskrive dit arbejdsområde og de opgaver, du har?

Jeg arbejder som fuldmægtig i Hjemrejsestyrelsens 2. kontor. Vores primære opgave er udsendelse af udlændinge, som har været i udsendelsesposition i under 2 år. Vi møder bl.a. i Flygtningenævnet, hvor vi giver de udlændinge, som har fået endeligt afslag af Flygtningenævnet, en tidlig hjemrejserådgivning. Herefter afholder vi samtaler med dem for at afklare, om udlændingen ønsker at medvirke til sin udsendelse eller ej. Vi påser udsendelser fra lufthavne mv. og ledsager dem også til diverse destinationer.

Vi har mange tværfaglige opgaver og samarbejde på tværs af vores fagkontorer, myndigheder og samarbejdspartnere herunder særligt politiet og ambassader.

Hvilke er de mest spændende arbejdsopgaver i dit job?

Jeg trives, når jeg kan få lov til at deltage i de tværfaglige opgaver både internt i huset og på tværs i koncernen. Derudover er der en vis tilfredsstillelse i at hjælpe folk, som virkelig gerne vil rejse hjem, med at komme hjem. Fra man får en udlænding til samtale og denne udtrykker ønske om at rejse hjem, til planlægning og koordinering af hjemrejsen med alt, hvad det nu kan indebære.   

Hvorfor er Hjemrejsestyrelsen en attraktiv arbejdsplads for dig?

Hjemrejsestyrelsen er en attraktiv arbejdsplads, fordi opgaverne i styrelsen spænder vidt omkring. Opgaverne i styrelsen er så mangeartede, at ens bedste arbejdsmæssige og personlige kompetence virkelig kan bruges og udvikles

Jeg trives, når jeg deltager i de tværfaglige opgaver både internt i huset og på tværs i koncernen. Muligheden for at arbejde på tværs af kontorer og områder er meget givende.

Er du interesseret i at blive en del af Hjemrejsestyrelsen, så se vores ledige stillinger

Se ledige stillinger

Senest opdateret: 1. oktober 2021